Skip to Content

Kinderdagverblijf Prokino Imme Zuid

Dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar

 

Imme Zuid

Zuster Meyboomlaan 10

7334 DV Apeldoorn

 

Contactgegevens

Tel.: 055-5334147

Email: imme@prokino.nl

Je vindt ons kinderdagverblijf in een mooie, bosrijke omgeving achter verpleeghuis Randerode en het Gelre Ziekenhuis in de wijk Ugchelen. Hier bieden we al meer dan 30 jaar liefdevolle opvang voor de allerkleinsten en kinderen tot 4 jaar. Voor kinderen van iedere leeftijd zijn er op onze opvang leuke activiteiten: van boekjes lezen met één van onze pedagogisch medewerkers tot knutselen, zingen en fijn buiten spelen in de natuur. Bij mooi weer maken we ook regelmatig een wandelingetje naar het dierentuintje naast ons kinderdagverblijf.

Met ons team bieden we een plek die zoveel mogelijk lijkt op thuis: met hetzelfde dagritme en veel gezelligheid. Voor ons is namelijk het allerbelangrijkste dat jouw kind zich bij ons thuis voelt.

Praktische informatie

Bij Imme Zuid hebben we één verticale groep van maximaal 12 kinderen. Heel bewust kiezen we voor kleinschalige opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar en laten we hen samen spelen om van elkaar te leren. Ons kinderdagverblijf is 52 weken per jaar open, van maandag tot en met vrijdag van 06.45 tot 18.00 uur. Op deze uren vangen we jouw kind met liefde en plezier op.

Het allerleukste aan Prokino Imme Zuid

• Spelen in de natuur, met de bos als achtertuin.
• Buiten een dutje doen.
• De leuke en leerzame spelletjes van Uk & Puk.

Spelend leren met Uk & Puk

Op het kinderdagverblijf werken wij met Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) van Uk & Puk. Naast de dagelijkse activiteiten besteden we met dit VVE-programma spelenderwijs extra aandacht aan de verschillende ontwikkelingsgebieden bij jouw kind. Zo beleeft jouw kind met pop Puk allerlei avonturen; de pop praat en stimuleert via leuke spelletjes de sociale en emotionele ontwikkeling, maar helpt ook bij taalontwikkeling en motoriek.

Een eigen activiteitenboek

In ons activiteitenboek vind je acht thema's waar we aandacht aan besteden op de groep. Dit zijn thema's die dicht bij de belevingswereld van jonge kinderen staan. Binnen elk thema zijn er twintig spelactiviteiten, waarbij het accent ligt op samen spelen en praten. Bij het activiteitenboek hoort een ringkalender met acht praatplaten en acht kernwoordenkaarten. Zelfs op de babygroep werken we met het activiteitenboek om de ontwikkeling van jouw kind te stimuleren.

 

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden bij ons kinderdagverblijf? Vul hiervoor het aanmeldformulier in. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismaking en een rondleiding op de locatie.