Skip to Content

Peuteropvang Prokino Imme Zuid

Peuterochtenden en middagen voor kinderen van 2 tot 4 jaar

 

Apeldoorn

Zuster Meyboomlaan 10

7334 DV Apeldoorn

 

Contactgegevens

Tel.: 055-5334147

Email: imme@prokino.nl

Je vindt onze gezellige peuteropvang bij het bos in de wijk Ugchelen. Hier hebben we onze eigen ruimte waar jouw peuter fijn kan spelen met leeftijdsgenootjes op peutergroep De Kevertjes. Van puzzels maken en knutselen, tot buiten spelen in het bos. Daarnaast bieden we de peuters ontwikkelingsgerichte spelletjes aan die hen helpen voorbereiden op de stap naar de basisschool.

In tegenstelling tot de meeste peuteropvanglocaties, kan jouw kind bij Imme Zuid zowel in de ochtend als in de middag komen spelen.

Praktische informatie

Jouw kind kan op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 11.30 uur en van 14.00 tot 16.30 uur bij ons komen spelen.

 

Het allerleukste aan peuteropvang De Kevertjes bij Prokino Imme Zuid

• Zingen, dansen, boekjes lezen: alles kan op de peuteropvang.
• Buiten spelen in het bos.
• De leuke en leerzame spelletjes van Uk & Puk.

Op avontuur met Uk & Puk

Op de peutergroep werken wij met Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) va Uk & Puk. Naast de dagelijkse activiteiten besteden we met het VVE-programma spelenderwijs extra aandacht aan de verschillende ontwikkelingsgebieden bij jouw kind. Zo beleeft jouw peuter met pop Puk allerlei avonturen; de pop praat en stimuleert via leuke spelletjes jouw peuter om zich sociaal en emotioneel verder te ontwikkelen, maar helpt ook bij taalontwikkeling en motoriek.

Samen spelen, samen leren

Binnen onze peutergroep komen leeftijdsgenootjes gemakkelijk met elkaar in contact. Kinderen van het kinderdagverblijf spelen ook mee op de peutergroep; zij zijn de hele dag aanwezig. De kinderen van het peuterprogramma zijn een gedeelte van de ochtend of de middag aanwezig. Op deze manier spelen en leren alle kinderen van de peutergroep samen.

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden bij ons kinderdagverblijf? Vul hiervoor het aanmeldformulier in. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismaking en een rondleiding op de locatie.