Tarieven kinderopvang

 

Welke opvangvorm is voor u het meest voordelig? Dat kunt u met onze rekentool gemakkelijk berekenen. U vindt deze bij elke gewenste locatie onder de tab "Bereken".

 

Opvang op maat

Natuurlijk staat kwalitatief goede kinderopvang voor uw kind bovenaan! Maar niet minder belangrijk is de vraag welke opvangvorm voor u het meest betaalbaar is. Daarom helpt Stichting Prokino u met behulp van onze rekentool. Hiermee kunt u zelf berekenen wat de daadwerkelijke (netto) kosten van kinderopvang zijn. Van de belastingdienst ontvangt u een vergoeding in de kosten voor kinderopvang. Het verzamelinkomen, het aantal kinderen waar u kinderopvangtoeslag voor aanvraagt en het aantal weken spelen een rol bij het bepalen van de hoogte van deze vergoeding.

 

Met behulp van onze rekentool kunt u kiezen voor die contractvorm die voor u het meest optimaal is. Omdat het aanbod per regio en/of locatie is aangepast op de wensen en behoeften van ouders verschillen de tarieven en contractvormen per locatie. U kunt hieronder een keuze maken voor een van onze locaties en op de locatiepagina kunt u doorklikken naar de tarieven en met behulp van de rekentool berekenen welke contractsoort voor u het meest voordelig is.

 

Overzicht